Hydrele Beach SSSSFamilievennlig ved en populær strand
Blue Star Hydrele Beach er et familievennlig og smakfullt hotell ved Potokaki Beach, en av Samos’ lengste og fineste strender. Du bor i utkanten av Pythagorion, i gåavstand til havnen med butikker, tavernaer, kafeer, barer og nattklubber.

På hotellets solterrasse, som har sol fra tidlig på morgenen til sent på kvelden, kan du nyte tilværelsen i en solseng eller i en av hengekøyene ved bassengkanten. Her finner du en snackbar, og på stranden ligger Musses Beach Bar. Øvrige fasiliteter er spa med et bra utvalg av kropps- og skjønnhetsbehandlinger, lounge, kafé, butikker, trimrom og restauranter.

På barnevennlig Blue Star Hydrele Beach er det et barnebasseng og lekeplass både inne og ute. Hotellet har også en internasjonal barneklubb.

Frokostbuffé eller halvpensjon kan bestilles som tillegg. Frokostbufféen serveres på Restaurant Hydria. Har du bestilt halvpensjon spiser du middagsbuffé på Samia Blue Restaurant som ligger på stranden. Her kan også gjester uten halvpensjon bestille à la carte-middager. Les mer om hotellet her.

Leave a reply


Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker