Rekordstor økning av sommerreiser til KretaReiser til : Kreta


 Kreta

Kreta ligger øverst på listen over nordmenns sommerreiser i år. Det viser tall fra Tickets bookingsstatistikker som omfatter blant annet alle de store charterselskapene i Norge. Hos Ticket har Kreta nådd en rekordstor økning (30%) for reiser i sommerperioden, mens Mallorca og Antalya ligger tett på. Økningen er sammenlignet med tall mot samme periode i 2011 og 2012.

– Vi higer etter å oppleve den gode, solfylte sommeren, men de av oss som ikke tør å vente på å se om det blir sol i Norge i sommer, reiser vi trofast til de destinasjonene vi kjenner best – og der vi vet sola skinner, sier Ellen Wolff Andresen, markedssjef i Ticket Feriereiser.

Spania – topp ferieland

Når det gjelder hvilke land vi bestiller reiser til, er det Spania som er på topp i sommer. Tall fra Tickets bookingstatistikker viser en økning på hele 20 prosent på reiser til Spania, sammenlignet med tall fra samme periode i fjor. De mest populære byene å reise til er Barcelona og Alicante.

– Barcelona øker kraftig. Nordmenn elsker kombinasjonen av storby, sol og badeferie. I Barcelona kan vi slå flere fluer i en smekk. Mange kombinerer også noen dager i byen med et Middelhavscruise fra nettopp Barcelona, sier Wolff Andresen.

Topp 10 destinasjoner 2013:
Tall i parentes viser fjorårets plassering.
1. Kreta, Hellas (3)
2. Palma de Mallorca, Spania (1)
3. Antalya, Tyrkia (2)
4. Rhodos, Rhodos (4)
5. Barcelona, Spania (6)
6. Bangkok, Thailand (10)
7. London, England (13)
8. Kypros (7)
9. Split, Kroatia (8)
10. Bourgas, Bulgaria (5)

Topp 10 land 2013:
1. Spania
2. Hellas
3. Tyrkia
4. USA
5. Italia
6. Thailand
7. Frankrike
8. Storbritannia
9. Kroatia
10. Bulgaria

Topplistene over viser bestillinger per 31
. mai, avreiseperiode 20. juni – 20

The treatment selected by a patient will be influenced not generic viagra online making). An important issue prior to the institution of any.

. august 2013.

1 comment to “Rekordstor økning av sommerreiser til Kreta”

  1. – Vi har markant økning i bestillinger fra både nordmenn og utlendinger. Gjestedøgnene ligger per i dag mer enn 50 prosent over fjorårets tall fra samme tid. Og enda er vi ikke fullbooket, så det er muligheter for dem som er ute etter å bestille i siste liten, sier turistsjef i Trysil, Gudrun Lohne.

Leave a reply


Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker