Sunprime Miramare West Coast BeachReiser til : 4 stjerner, Hellas, Ixia, Rhodos


Sunprime Miramare West Coast Beach

Ving åpner sitt tolvte Sunprime Hotel, denne gang på den vakre greske øya Rhodos
. Hotellkonseptet for voksne tiltrekker seg stadig flere reiseglade nordmenn. Hittil i år har salget økt med 55 prosent sammenlignet med i fjor.

– Vi er svært fornøyde med at vi nå kan tilby kvalitetshotell for voksne også på Rhodos
. Rhodos er et populært reisemål og rundt 25 000 reiser dit med oss hvert år, sier Tonje Fossum, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving. Vi tror at vårt nye Sunprime vil dekke behovet hos de som har savnet et skreddersydd hotell for voksne på øya.

Populære konsepthotell

Sunprime Hotels er et hotellkonsept for voksne som reiser uten barn. Hotellkonseptet henvender seg til voksne i alle aldre, par, vennegjengen eller single. Hotellene er smakfulle, med avslappende atmosfære, god mat og hyggelige barer. Siden konseptet ble lansert for fem år siden har det blitt stadig mer populært, ikke minst blant unge voksne.

– Vi ser en tydelig tendens for at Sunprime Hotels tiltrekker seg en bredere og yngre kundegruppe enn tidligere. Stadig flere foretrekker våre konsepthotell Sunprime Hotels og Sunwing Family Resorts. Samlet for disse er det en salgsøkning hittil for 2013 på 25 prosent. Og den gode trenden ser ut til å fortsette, sier Fossum
.

Rhodos – øya som har alt

Det nye hotellet, Sunprime Miramare West Coast Beach, ligger rett på stranden i byen Ixia, kun 3,5 kilometer fra Rhodos by
. Rhodos er en av Hellas største øyer og har alt det man kan ønske seg av et feriested, i tillegg til flest soldager i hele det greske øyriket. Rhodos by har både spennende butikker, herlig kafékultur, trendy uteliv og en nydelig bykjerne fra middelalderen.

Sunprime Miramare West Coast Beach åpner for gjester i mai 2013

Note: The following questions should only be completed by individuals who have been sexually active and have generic viagra disorders may be categorized as neurogenic, vasculogenic,.

. Hotellet er opprinnelig bygget i 1958 av den kjente Onassis-familien. Her har blant annet Winston Churchill, Maria Callas, Gregory Peck, Anthony Quinn og Jackíe Kennedy feriert.

– Hotellet er nå totalrenovert og har 174 rom, hvor du kan bo i herlige suiter eller bungalower. Alle har aircondition og balkong eller terrasse, mange av dem med deilig utsikt mot havet, sier Fossum.

Leave a reply


Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker