Her er de reisemålene som øker mest i sommer utenom de klassiske feriefavorittene.Reiser til : Nyheter


feriefavoritter

Den spanske byen Murcia topper listen over sommerens heteste raketter, hvor reisebyrået Ticket lister mindre reisemål som er på vei til å bli mer populære. Murcia blir etterfulgt av Dehli i India og Cebu i Filippinene som har en stor økning i antall reisende denne sommeren. Andre spennende langdistanse reiser på listen er Sydney, Kuala Lumpur og Bali. Mens blant nærmere reisemål finner vi Zakynthos, Marseille, Dubrovnik og Madrid.

Mange foretrekker og reise til turistmagneter som Mallorca, Kreta og Rhodos, men ikke alle. Mange ønsker å reise til mer spesielle reisemål, og som derfor også øker i popularitet. Derfor har reisebyrået Ticket listet sommerens raketter, som er de reisemålene som har størst prosentvis økning i sommer, men som ikke har de største volumene.

På listen finnes det en del velkjente reisemål som Zakynthos i Hellas, Marseille i Frankrike og Madrid i Spania. Sommerens aller heteste blant klatrerne er faktisk Murcia sørøst i Spania. Bestillingene dit øker med 217 prosent, fra relativt små volumer.

– Denne sommeren er en drømmesommer for Spania med en økning i bestillinger på 35 prosent fra sommeren 2015. Økningen er stor både i charter og rutefly, og mange spanske destinasjoner øker mye. Det er derfor ikke overraskende at flere velger å utforske et nytt sted i Spania, som kan være en årsak til den store økningen i antall reisende til Murcia, sier Ellen Wolff Andresen, Markedssjef i Ticket Feriereiser.

Den Spanske hovedstaden Madrid ligger også på klatrelisten med en økning på 95 prosent. Det er en tydelig trend i sommer om at man ønsker mer enn kun sol og bad på reisen, og mange velger derfor å besøke flere steder som for eksempel å kombinere by- og solferie.

På klatrerlisten finnes det også flere langdistanse reisemål. Det er tydelig at flere får øynene opp for reisemål som Dehli, Cebu, Sydney, Kuala Lumpur og Bali. Som øker med forholdsvis 209, 193, 188, 109 og 108 prosent.

– Selv om vi ikke ser ut til å påvirkes av valutaen når vi reiser, strekker pengene lenger om man velger å reise litt lengere

A high percentage of this graying population has viagra pills focussed laboratory tests..

. En årsak til denne økningen kan også sees i sammenheng med trenden om å oppleve mer på reisen. Dette er reisemål med mange spennende kulturelle opplevelser og mulighet for aktivitetsreiser som for eksempel yogareise på Bali, sier Wolff Andresen.

Ti på topp – sommerens klatrere

1. Murcia
2. Delhi
3
. Cebu
4. Sydney
5. Zakynthos
6. Kuala Lumpur
7. Marseille
8. Bali
9. Dubrovnik
10. Madrid

Kilde: Ticket Feriereiser. Topplisten viser de reisemålene som øker mest prosentuelt av de reisemålene som ligger på plass 11-100 på listen over de aller mest bestilte reisemålene i Norge i sommer. Bestillinger frem til 20. juli med avreise 1. mai – 30. oktober.

8 comments to “Her er de reisemålene som øker mest i sommer utenom de klassiske feriefavorittene.”

 1. Amely says:

  Hello,

  My name is Amely. My work involves finding the best websites for promotion our clients.

  I would like to establish a partnership with you, since you have a great website http://zol.no

  We are interested in posting a sponsored article with a dofollow link to our client’s website.

  What is your attitude towards this proposal? May I know your price for this type of ad?

  I look forward to receiving your reply.

 2. zol.no says:

  Behold is nice promotion for victory. zol.no
  http://bit.ly/2KvMOlm

 3. Vortexrjb says:

  works of art.

 4. Glassjlh says:

  Since the era of Charlemagne

 5. Scannerkxj says:

  reproduced by hand, in contrast

 6. Nespressopzm says:

  … As a rule, the manuscript is called

 7. Epiphonejem says:

  Since manuscripts are subject to deterioration

 8. Irrigationejl says:

  European glory, and even after

Leave a reply


Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

 • Blogroll

 • eXTReMe Tracker