Restplasser og dumpingpriser rundt påskenReiser til : Nyheter

Er du lysten på åpne påskeegget under palmene er du rimelig sent ute, men kan du reise før eller etter påskeuken er det mulig å gjøre store feriekupp akkurat nå, melder Star Tour.

– Flyavgangene til varmere strøk helgen før påske har vært fullsatt lenge, men hvis du er fleksibel og kan reise bort i selve påskeuken finnes det fremdeles noen ledige seter, sier kommunikasjonsdirektør Lena Petersson i Star Tour. Og heldig er den som kan sjonglere enda mer med fridagene og reise bort før eller etter påske. Nå har du nemlig en enestående mulighet til å finne ferie til dumpingpriser.

Egypt-effekten
– Vi kaller det Egypt-effekten. På grunn av urolighetene flyttet vi flyene våre fra Egypt til Kanariøyene og fikk dermed et overskudd av reiser. Det kommer reiselystne nordmenn til gode i form av ekstra billige turer både før og etter påske, fortsetter Petersson. Hun kan lokke med fly til under femhundrelappen og for under tusen kroner får du hotell med på kjøpet.
– Det er lenge siden prisene på kanarireiser var så lave. Den impulsive turisten får tre ganger så mye ferie for pengene akkurat nå, og disse tilbudene blir det nok lenge til vi ser igjen, mener kommunikasjonsdirektøren i Star Tour.


Restplasser og billige sydenturer finner du her
.

Leave a reply


Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker