Syden er på billigsalg!Reiser til : Nyheter


Vi står foran årets beste uker for reiseglade på jakt etter feriekupp og restplass billetter. De neste ukene tømmer Star Tour hyllene for pakkereiser til drømmepriser og du kan sikre deg en ukes solferie med fly og hotell for under tusenlappen. Har du muligheten, og har lyst på garantert sol, finnes det ikke bedre tidspunkt å reise på enn nå, skriver vg.no.

– Mai og de første ukene i juni er og blir den beste periodene for raske koffertpakkere. Før skolene stenger er det godt om plasser til Middelhavet, og den som har mulighet til å reise kan spare mange penger, sier kommunikasjonsdirektør i Star Tour, Lena Petersson
.

Hos Star Tour selges de rimeligste feriepakkene med fly og hotell i en uke fra 998 kroner
.
– Akkurat nå er det de rimeligste reisene som finnes i markedet, og prisen slår selv flyselskapene ned i støvlene, smiler hun.

Star Tour har hittil solgt mer enn seks av ti sommerreiser og totalt 18 prosent flere sommerreiser enn på samme tid i fjor. Feriearrangøren estimerer at 750 000 nordmenn vil reise på pakketur i sommer

deficiency (e.g. androgen deficiency and hypogonadism), What is sildenafil? They include intracavernosal injection therapy,.

.

Pakketurer med fly og en uke hotell gjelder foreløpig på reiser fra Oslo til Tyrkia, Kreta, Kypros, Roma og Samos. Fra Bergen til Tyrkia og fra Stavanger til Kreta.

Fem på topp i sommer
1. Antalya
2

. Kreta
3. Kypros
4. Rhodos
5. Mallorca

2 comments to “Syden er på billigsalg!”

 1. Anne Larsen says:

  Allinclucive.com fant jeg billige pakketurer til resten av Europa, men jeg vil heller reise til en storby nå 🙂

  Love New York

  Anne 🙂

 2. Magnus says:

  All inclusive er en grei opplevelse når man ønsker sol, varme og et enkelt liv. Etter et par slike turer, er det godt å gjøre noe helt annet.

Leave a reply


Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

 • Blogroll

 • eXTReMe Tracker