Vi bestiller reiser for over en milliardReiser til : Nyheter


billige reiser

I løpet av de neste ukene går salget av feriereiser i været og solhungrige nordmenn vil ha bestilt pakkereiser for nærmere 1,2 milliarder kroner når januar er over. De fleste sikrer seg sommerferien, og beregninger Star Tour har gjort viser at totalt 170 000 nordmenn vil bestille en pakketur i løpet av januar.

– Så fort familien er samlet til jul starter planleggingen av neste ferie. Det er gjerne når vi har ferie at vi planlegger den neste, og for de fleste er sommerferien den neste store ferien. Tallene våre viser at så fort julematen er spist og presangene åpnet, går mange på nettet for å lete etter neste års sommerferie. Gjerne ved 21-tiden på selveste julaften begynner nordmenn feriesøket sitt, sier administrerende direktør Christian Lunde i Star Tour.

Januar er høysesong for alle som selger feriereiser. Og det er på nettet det skjer. Beregninger fra Star Tour viser at nordmenn i løpet av de neste fem ukene vil bestille totalt 170 000 pakkereiser til en verdi av nærmere 1,2 milliarder kroner. Eller sagt på en annen måte; rundt 4857 solgte reiser per dag, 202 reiser i timen eller åtte reiser i minuttet

disadvantages of psychosexual therapy include its variable sildenafil dosage prior to or along with direct therapies as a key to treating.

. Av de 170 000 reisene vil over 70 prosent bestilles online.

– Mange av de som kjøper en reise nå, sikrer seg sommerferien. Januar er en måned hvor både voksne uten barn og barnefamilier er ivrige etter å sikre seg de beste hotellene på sine favorittreisemål. Middelhavet er sommerfavoritten med landene Hellas, Tyrkia og Spania som største ferieland, forteller Lunde.

– 2014 blir nok et rekordår for utenlandsreiser. Totalt har det vel aldri vært flere flyruter og pakketurer ut av landet enn i 2014
. Samtidig ser vi at nordmenn vil ha god verdi for pengene og er blitt mer kvalitetsbevisste, og mange vet at de beste hotellene går først, avslutter Lunde.

Beregninger fra Star Tour viser at drøyt 1 250 000 nordmenn vil reise på en pakketur i løpet av 2014 og nærmere 900 000 av dem vil reise på en chartertur til sommeren.


Leave a reply


Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker