Vings Aruba – en romantisk paradisøy i KaribienReiser til : Anbefalte reiser, Nyheter


Aruba sies å være en av verdens mest romantiske paradisøyer, med sine brede, kritthvite strender og smaragdgrønne vann. Til vinteren starter Ving, Norges største reisearrangør, direktefly til den karibiske øya Aruba utenfor Venezuelas kyst. Da kan du fly direkte fra Gardermoen til Aruba på bare ca. 11 timer.

Tripadvisors medlemmer kåret i 2011 Aruba til den andre beste destinasjonen i Karibien og på Travelers’ Choice Beaches Awards 2011 ble Palm Beach/Eagle Beach på Aruba kåret til den tredje vakreste stranden i verden. Kanskje ikke så dumt å gi hverandres sitt ja akkurat her?

Bryllup på Aruba

Hvert år er det mange par som forlover seg, gifter seg eller fornyer sine ekteskapsløfter rett på en av Arubas vakre strender

(much less cialis Vacuum constriction devices (VCD) are widely available.

. Ving har ikke mulighet å ordne selve seremonien, men flere av våre hotell har egne bryllupsplanleggere som kan hjelpe til med alt fra bryllupsforberedelser, middagsarrangement, blomster, fotograf, musikk og lignende.

Den offisielle vielsen må finne sted i rådhuset i Oranjestad før man kan arrangere en bryllupsseremoni på stranden.

Flere og flere ønsker også å fornye sine ekteskapsløfter med en seremoni. Denne handler mer om følelser enn om jus og er en måte mange ønsker å markere en viktig milepæl i livet på. Seremonien retter seg mot gifte par som vil fornye sine ekteskapsløfter eller til de som vil gifte seg i Norge, men vil ha en unik og personlig seremoni på Aruba.

Her er Karibiens 5 beste destinasjoner, ifølge Tripadvisor:

1
. Gran Cayman

2. Aruba

3. Cabo San Lucas, Mexico

4. Bermuda

5. St. Martin

Romantiske hotell

Bucuti Beach Resort anbefales til nygifte par. Hotellet ligger rett ved stranden og har et rolig og avslappende miljø. Hotellet har også et nydelig spa, for når man virkelig vil skjemme seg bort i ferien.

Amsterdam Manor Beach Resort er et koselig leilighetshotell nær stranden, bygget i nederlandsk kolonistil. Hotellet tilbyr All Inclusive, så de som kun ønsker å nyte hverandres selskap i ferien, kan holde seg på hotellområdet.

Riu Palace Aruba er et stort og eksklusivt hotell med den beste plasseringen på Palm Beach. Hotellet har en følelse av luksus og et stort bassengområde. Her finner man også et stort treningssenter og spa.

• Vil man heller at et lite og koselig hotell skal man velge Manchebo Beach Resort, som ligger rett på stranden. Her arrangeres også yogatimer på stranden, så etter et opphold her kommer du uthvilt hjem og med ro i sjelen.

Hvordan reise til Aruba

Vinteren 2012/13 starter Ving, som eneste norske reisearrangør, med direktefly til Aruba. En A330-200 fra Vings eget flyselskap Thomas Cook Airlines Scandinavia flyr hver tirsdag fra 11. desember til 5. mars. Flytiden er ca. 10-11 timer.

Tips!

Vær ute i god tid! Send ut en bryllupsinvitasjonen minimum 6 måneder i forveien. Hotell og andre forberedelser kan du ordne senere. Det viktigste er at alle har en dato å forholde seg til.

Ulike typer dokumenter må sendes til Aruba minst 50 dager før bryllupet skal stå.

Personopplysninger om brudeparet, adresse, telefon (hjem og arbeid), yrker, samt ønsket bryllupsdato og tid. I tillegg til dette trenger man kopi av pass og personbevis (med begge foreldrenes navn og yrker).

Dere får med dere en vigselsattest som dere må registrere hos norske myndigheter når dere kommer hjem.

For mer informasjon, kontakt Civil Registry Department på Aruba. Tlf. (297) 583-440 eller e-post: pivaruba@setarnet.aw

Arubas mest romantiske steder

Par behøver vanligvis ikke å flytte seg lengre enn til nærmeste strand når de skal nyte rolig og intim atmosfære. Øya spesialiserer seg nemlig på vakre omgivelser, en dramatisk kystlinje og sanddyner. Her er et par eksempler på romantiske steder på Aruba.

• Solen som går sakte ned i havet er et fantastisk syn fra fyrtårnet California Lighthouse. Tårnet står på øyas mest nordvestlige punkt.

• Baby og Rodgers Beach er fine alternative strender til Palm og Eagle Beach.

• På nordøstkysten finner du Boca Prin’s sanddyner.

• Ta med noen store strandhåndklær og nyt en romantisk kveld under stjernene mellom mangrovetrærne på Mangel Halto i Pos Chiquito eller i de tropiske omgivelsene på Andicouri.

• Lei bil og kjør rundt på øya. Stopp ved Natural Pool og nyt hverandre og et bad mellom de fantastiske steinformasjonene.

2 comments to “Vings Aruba – en romantisk paradisøy i Karibien”

  1. BestMaude says:

    I see you don’t monetize zol.no, don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of
    website (they approve all websites), for more details simply search in gooogle: murgrabia’s tools

  2. veldig hyggelig … jeg liker bloggen din …

Leave a reply


Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker