Aquis Sandy Beach SSSSAll inclusive og rett ved sandstranden
Blue Star Club Aquis Sandy Beach, et familievennlig all inclusive-hotell, ligger rett ved en av Korfus beste strender, mellom en fredet sedertreskog og landsbyen Agios Georgios. Her har du alt du trenger, og du slipper forstyrrende trafikk.

Aquis Sandy Beach består av mange lave bygninger, store gressplener og to store bassengområder der barna har en separat del med eget barnebasseng og lekeplass. Hotellet har en liten matbutikk, souvenirbutikk, trimrom og mulighet for massasje.

Det arrangeres aktiviteter som vanngymnastikk, vannpolo, tennis og strandvolleyball på dagtid, og noen kvelder i uken er det show i det store amfiteateret ved stranden.

Det finnes en bufférestaurant hvor all inclusive-måltidene inntas, en sushibar og en à la carte-restaurant. Ett besøk i à la carte-restauranten er inkludert per uke. Ved bassengområdet er det 2 bassengbarer og en trivelig bar inne i hotellets lobby.

Rommene er store og moderne. Du kan velge mellom dobbeltrom eller familierom.

Bamseklubben for barn 3-6 år og Super Kids for barn 7-12 år i perioden 17/6-14/8. Barneklubbene bestilles samtidig med reisen. Les mer om hotellet her.

Leave a reply


Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker