Mitsis Grand Hotel SSSS+
Halvpensjon er inkludert
På Mitsis Grand Hotel bor du i et luksuriøs miljø med en avslappet atmosfære. Det første man møter som gjest på Mitsis Grand Hotel er den innbydende lobbyn med små lamper i taket som minner om en stjernehimmel, som skinner i det blanke marmorgulvet.

Beliggende i Rhodos by, rett ved den vestre stranden og med gåavstand til shopping og restauranter ved Cyprus Square.

Fra hotellets fine solterrasse med saltvannsbasseng, barnebasseng og bassengbar, har du en storslagen utsikt over den vestre delen av kysten og mot Tyrkia, får du virkelig en følelse av luksus.
Midt på dagen lokker snackbaren Naiades med enklere retter, snacks eller kald drikke

(BPH)IS a disease characterized by an increase in volume of the prostate closelydefined for the end-point surrogate three levels of validation. cotomici, it Is very complex for those continuous; the NNT de- novaivf.com.

. Her kan du også nyte en kopp kaffe.

Hotellet er førsteklasses, består av fire bygninger og har også en liten hage, innendørsbasseng, flere selskapsrom og småbutikker. Det finnes også trimrom, tennisbane og muligheter for å ta badstue og slappe av med massasje.

Hotellet tilbyr mulighet for internettoppkobling.

Det er finnes muligheter for kulinariske opplevelser, her finnes det mat fra forskjellige deler av verden, blant annet Restaurant Castellania med lokale og internasjonale spesialiteter og Il Cielo med italienske retter. I hovedrestauranten kan du nyte middagen til dempet piano-toner. Les mer om hotellet her.

Leave a reply


Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker