Search Results for Category: 3 stjerner

Alcudia Garden 3Alcudia Garden er et stort og hyggelig leilighetshotell som ligger sentralt i Alcudia, nær den fine Alcudiastranden. Frodig bassengområde med separat barnebasseng, poolbar og gratis solstoler og parasoller. Oppvarmet innendørs basseng og jacuzzi med begrensede åpningstider. Lite trimrom. Badstue (gratis mellom kl. 14.00 og 17.00). Internett mot avgift. Barneklubb i hotellets regi og en liten lekeplass. Underholdning og aktiviteter flere ganger i uken. Bordtennis og volleyball. Lokaltrafikk fra nærliggende vei og underholdning på hotellet kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter.

Lyse og romslige dobbeltrom med to senger. Telefon, TV og kjøleskap. Gratis luftkondisjonering i perioden 1/6-30/9. Deponering mot avgift. Badekar/dusj og WC. Balkong eller terrasse.

Les mer om Alcudia Garden

Viva Alcudia Sun Village 3+Viva Alcudia Sun Village i Las Gaviotas er et hyggelig og familievennlig leilighetshotell. Frodig hotellområde med basseng og separat barnebasseng, gratis solstoler og parasoller, og pool-/snackbar. Lekeplass, barneklubb i hotellets regi. Mulighet for Internett. Underholdning noen kvelder i uken. Basket, tennis, volleyball, squash, minigolf, biljard og bordtennis; noen aktiviteter er mot avgift. Gangavstand til butikker og restauranter, og ca. 450 m til den herlige Alcudiastranden. Ca. 4 km til Puerto de Alcudia.

Les mer om Viva Alcudia Sun Village

Riu WaikikiRiu Waikiki er et stort All Inclusive-hotell i den kjente Riu-kjeden. Hotellet består av flere bygninger og har sentral beliggenhet i Playa del Inglés. Hage og bassengområde med oppvarmet basseng (november – mai, ca. 22 grader – kan variere, avhengig av lufttemperaturen) og bassengbar. Bar og hyggelig bufférestaurant. Daglige aktiviteter og underholdning kveldstid (engelsktalende). Barneklubb for barn 4-12 år (engelsktalende). Lekerom. Tennis og fitnessfasiliteter. Minimarked. Les mer om Riu Waikiki i Playa del Inglés hos Ving.no

Viva Alcudia Sun VillageViva Alcudia Sun Village i Las Gaviotas er et hyggelig og familievennlig leilighetshotell. Frodig hotellområde med basseng og separat barnebasseng, gratis solstoler og parasoller, og pool-/snackbar. Lekeplass, barneklubb i hotellets regi. Mulighet for Internett. Underholdning noen kvelder i uken. Basket, tennis, volleyball, squash, minigolf, biljard og bordtennis; noen aktiviteter er mot avgift. Gangavstand til butikker og restauranter, og ca. 450 m til den herlige Alcudiastranden. Ca. 4 km til Puerto de Alcudia.

Les mer om Viva Alcudia Sun Village hos Apollo.no

Filed under : 3 stjerner, Alcudia, Mallorca, Spania

Leiligheter Maistrali SSS


Maistrali har en fin beliggenhet i et rolig villakvarter. I nærheten er Fig Tree Bays sentrum med butikker, barer og restauranter, og det er kort avstand til den fine sandstranden.

Restauranten med veranda som vender mot bassenget, baren og oppholdsrom fins i de to høye bygningene, som er forbundet med en gangbro.I resepsjonen er gratis trådløs internettilgang.

Fra det trivelige bassengområdet med solterrasse, barnebasseng og bassengbar har du en vakker utsikt over Middelhavet.

Bortenfor bassenget går det en enkel trapp lang med den bratte klippeveggen ned til det turkisfargede havet i klippeviken som kalles Costa Bay. Der mange av hotellets gjester gjerne snorkler i det klare vannet. Les mer om hotellet her.

Filed under : 3 stjerner, Fig Tree Bay, Kypros

Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker