Search Results for Category: Badeland

Hotell Grand Ucel SSS


Hotell med stort badeland
Hotell Grand Ucel som ligger midt mellom Ölüdeniz og Fethiye. Hotellet er bygget som en liten landsby med store grøntområder omgitt av mektige fjell i bakgrunnen.

Det er full aktivitet hele dagen i badelandet som ligger ved siden av hotellet. Tenk deg å bli skylt ned i Space Hole, at du faller fritt i The Tube og at du kaster deg utenfor Helterskelter i høy fart. Her får hele familien utfolde seg, det finnes også flere vannsklier tilpasset de aller yngste.

Vil du ta en pause fra alle vannaktivitetene, kan du koble av i bassengområdet med solmøbler, bar og en atskilt del for barna i det store bassenget.

De lokale minibussene som går til Ölüdeniz og Fethiye stanser rett utenfor hotellet. Les mer om hotellet her.

Filed under : 3 stjerner, Badeland, Tyrkia

Club Ali Bey Manavgat SSSS+


Club Ali Bey Manavgat er et eldorado for alle som har bevart barnet i seg. I hotellets eget vannland finnes det utfordringer som “Det svarte hullet” der du ikke ser hva som venter deg, og “Skålen” der du snurrer ned langs skålens kanter. Det finnes en familiesklie og de minste har et eget basseng med sjørøverskip og dyreformede sklier.

Her, rett ved stranden, har du det meste du kan ønske deg for en behagelig ferie. Hotellbygningene er inspirert av den ottomanske epoken og er omgitt av velholdte gressplener, hellelagte stier og vakre dekorasjoner som små fontener.

I hotellets shoppingsenter finnes det småbutikker og du har flere barer og restauranter å velge mellom. Et stort aktivitetstilbud med 62 tennisbaner, fotballbane, leker, aktiviteter og vannsport m.m. Internasjonal barneklubb og lekeplass.

Ønsker du å unne deg det lille ekstra i ferien kan du besøke hotellets spa der du blant annet kan få kroppsmassasje. Om kvelden er det underholdning på scenen, senere kan du gå på diskoteket. Internettkafé mot betaling. Les mer om hotellet her.

Pine Bay Holiday Resort SSSS


All inclusive-hotell med eget vannland!
Pine Bay Holiday Resort er et paradis for den vannelskende familien. Her kan du tilbringe alle feriedagene i badelandet som ligger rett ved siden av hotellet. Pine Bay Holiday Resort er et stort, velutstyrt hotell med internasjonal atmosfære.

Hotellet har store grøntområder, en egen marina og en fredelig beliggenhet utenfor Kusadasi. Her finnes det to store bassengområder, et med strålende utsikt over badeland med mange fantasifulle sklier. Nedenfor hotellet er det en pir og en smal rullesteinsstrand med solsenger.

Hotellet har flere restauranter, barer, frisør, flere butikker, internettmuligheter, badstue og trimrom samt mulighet for massasje.

Det finnes også en internasjonal barneklubb og et innendørs lekehjørne. Les mer om hotellet her.

Club Gural Premier SSSS+


Badeland -hotellet Club Gural Premier i tilknytning til det 15 000 kvadratmeter store badelandet som ligger som en oase inne i et skogsområde. Her finner du spennende vannsklier for våghalsene og sjørøverskip og litt snillere sklier for de minste.

Club Gural Premier er bygget i klassisk tyrkisk stil og på hotellområdet finnes det basseng, barnebasseng og lekeplass. På hotellets private strand kan du prøve ulike vannaktiviteter og her ligger det en strandbar som serverer lunsj og forfriskninger samt Middelhavets største katamaranskole. Mange muligheter for den aktive, området har blant annet 35 tennisbaner! Det arrangeres aktiviteter og underholdning både på dag- og kveldstid samt spesielle aktiviteter for barn og ungdom.

I hotellets førsteklasses spa blir du tatt godt hånd om og kan velge mellom ulike behandlinger og massasje. Andre fasiliteter er Internett, småbutikker og tyrkisk bad.

Rommene holder høy standard med keramikkgulv og kvalitetsmøbler. Barnefamilier bor komfortabelt i familierommene som består av to rom. Les mer om hotellet her.

Paradise Lago Taurito SSS+


All inclusive-hotell med badeland
Badeland hotellet Paradise Lago Taurito er det rette stedet for deg som ønsker en aktiv, men samtidig avkoblende ferie.

Paradise Lago Taurito ligger midt i Tauritodalen, like ved saltvannslagunen med vannparken og den fine sandstranden. Om sommeren har hotellet en internasjonal atmosfære og vannparken lokker mange besøkere, også fra andre steder på øya.

Hotellet har et trivelig bassengområde med og et lite barnebasseng. Bassengbaren serverer snacks, hamburgere, sandwich, pølse og drikke, og i restauranten serveres det store bufféer.

Badeland Gran Canaria

Rett utenfor inngangen til ligger det store aktivitetsområdet og saltvannslagunen med badelandet som ble bygget ut i 2010 til Gran Canarias største hotelleide vannpark.

Du som liker fart og spenning kan prøve Kamikaze-slide eller kjøre om kapp med vennene dine i Multislide, to av mange vannsklier i badelandet. De miste har et eget sjørøverskip med tre sklier som går ned i barnebassenget. Les mer om hotellet her.

Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker