Search Results for Category: Fig Tree Bay

Leiligheter Maistrali SSS


Maistrali har en fin beliggenhet i et rolig villakvarter. I nærheten er Fig Tree Bays sentrum med butikker, barer og restauranter, og det er kort avstand til den fine sandstranden.

Restauranten med veranda som vender mot bassenget, baren og oppholdsrom fins i de to høye bygningene, som er forbundet med en gangbro.I resepsjonen er gratis trådløs internettilgang.

Fra det trivelige bassengområdet med solterrasse, barnebasseng og bassengbar har du en vakker utsikt over Middelhavet.

Bortenfor bassenget går det en enkel trapp lang med den bratte klippeveggen ned til det turkisfargede havet i klippeviken som kalles Costa Bay. Der mange av hotellets gjester gjerne snorkler i det klare vannet. Les mer om hotellet her.

Filed under : 3 stjerner, Fig Tree Bay, Kypros

Hotell Anais Bay SSS


Familieeide hotell Anais Bay har en rolig beliggenhet i Perneraområdet, bare et par hundre meter fra sandstranden Lourna Beach. Det finnes restauranter og butikker i området, og du kan ta lokalbuss eller taxi inn til sentrum av Fig Tree Bay.

Hotellet blir drevet av brødrene Yannis og Nicolas som byr på ekte kypriotisk gjestfrihet, og i kjøkkenet er det mamma Eve som regjerer.

Det finnes gratis trådløst Internett i resepsjonen, og hotellet har også et minimarked og tennisbane. Les mer om hotellet her.

Filed under : 3 stjerner, Fig Tree Bay, Kypros

Hotell Kapetanios Bay SS+


Kapetanios Bay i Fig Tree Bay er et enkelt, familieeid hotell som har fått navn etter sin eier, herr Kapetanios. Her bor du sentralt nær den nedre hovedveien med barer og restauranter rett rundt hjørnet. Det er gåavstand til shopping, matbutikker og bad og den nærmeste stranden er Flamingo Bay.

Et maritimt tema preger Kapetanios Bay. Her har restauranten og barene navn som Captain´s table, Sailor´s poolbar og TheRope cocktailbar og bassengets bunn er utsmykket med et ror.

Rommene er innredet med tapeter og vegg-til-vegg teppe. Farger og nyanser er forskjellige fra rom til rom. Les mer om hotellet her.

Filed under : 2 stjerner, Fig Tree Bay, Kypros

Leiligheter Alva SSS


På hotell Alva, sentralt i Fig Tree Bay, bor du nær shopping og den populære Fig Tree Bay-stranden og i gåavstand til små lokale matvareforretninger og et internasjonal supermarked.

De to hotellbygningene ligger på hver sin side av et bassengområde med solterrasse og et separat barnebasseng. I den ene enden av området ligger det en bassengbar og et kunstig vannfall. Les mer om hotellet her.

Filed under : 3 stjerner, Fig Tree Bay, Kypros

Iris Beach Hotel SS+


Iris Beach Hotel har en rolig beliggenhet i utkanten av Fig Tree Bay og gåavstand til de koselige badevikene. Det er kort avstand både både til den lille Mimosastranden og den lyse sandstranden i Konnosbukten.
Hotellet har også et lite trimrom og badstue. I resepsjonen finnes trådløs internettilkobling for deg som har med bærbar pc. Les mer om hotellet her.

.

Bassengområdet har et separat barnebasseng og er omgitt av plener og palmer. Bassengbaren er åpen i høysesongen og serverer lettere retter, drikke og snacks. Seaview Restaurant har utendørsterrasse der du kan nyte utsikten over havet, kypriotiske og internasjonale retter. Les mer om hotellet her.

Filed under : 2 stjerner, Fig Tree Bay, Kypros

Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker