Search Results for Category: Pafos

Coral Beach Hotel SSSS+Nydelige Coral Beach Hotel er omgitt av palmer, vakker bougainvillea og høyreiste sypresser. Fra det laguneformede bassenget i hagen har du en flott utsikt over Middelhavet. Nedenfor hotellet ligger det en liten fiskerhavn og en rullesteinsstrand som fortsetter til Coral Bay-stranden med finkornet sand, også kjent som Pafosområdets beste strand.

En unik beliggenhet ved Akamashalvøya, et område med en vakker natur, utmerket til å utforske til fots, i jeep eller fra hesteryggen. Gåavstand til restauranter og butikker, lokalbuss til sentrale Pafos som ligger en drøy mil unna.

Ved stranden ligger det en enkel fisketaverna som serverer fersk fisk. Det finnes flere restauranter og barer på Coral Beach Hotel. Kveldsunderholdning i hovedrestauranten, noen kvelder også i nattklubben.

Bufféene i hovedrestauranten gir deg mulighet til å prøve lokale spesialiteter, frotse i friske grønnsaksretter, salater, fisk og kjøtt i ulike varianter, og sist, men ikke minst, et eventyrlig dessertbord.

Vil du unne kropp og sjel det lille ekstra, anbefales et besøk i hotellets spa med ulike behandlinger, helsepakke, skjønnhetssalong og innendørsbasseng
. Du blir dessuten tilbudt en gratis vannmassasje i løpet av oppholdet

How was it in the past?”involving 10 countries, of which 4 were Asian countries (6) . cheap viagra online.

. Coral Beach Hotel har tennisbaner og en squshbane. Les mer om hotellet her.

Filed under : 4 stjerner, Kypros, Pafos

Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker