Search Results for Category: Palma Nova

Leiligheter Nova SSS


Sentralt i nærheten av stranden
Apartamentos Nova har en utmerket beliggenhet nær den hvite Son Mathias-stranden sentralt i livlige Palma Nova. Nærheten til stranden og nattelivet bidrar til en internasjonal atmosfære. Enkle 2-roms leiligheter med et velutstyrt kjøkken. De fleste balkongene vender mot bassengområdet og solterrassen.

Det trivelige bassengområdet er hotellets naturlige samlingspunkt med en bassengbar og en solterrasse som er bygget opp som en liten oase. Hotellet har restaurant, bar, tv-rom, vaskemuligheter og jacuzzi. Om kvelden arrangeres det underholdning for hele familien. Les mer om hotellet her.

Leiligheter Torrenova Playa SS+Utsikt over havet og en ungdommelig atmosfære
Torrenova Playa er et enkelt leilighetshotell med en sentral beliggenhet nær bad, shopping og utesteder. I høysesongen er det et populært alternativ for ungdom på partyferie på jakt etter et pulserende fornøyelsesliv.

Bassengområdet ligger på en solterrasse som vender mot havet. Snackbaren som også serverer frokost og enkle snacks, er det naturlige samlingsstedet. Frokost kan kjøpes i snackbaren.

Ved resepsjonen ligger det et internetthjørne samt en liten butikk med brød og drikkevarer.

Torrenova Playa har enkle leiligheter med havutsikt

PDE5, which is abundantly present in the corpus cavernosum, breaks down cGMP levels generated under sexual stimulation. generic sildenafil The company has committed itself, within the agreed timeframe, to conduct in vitro interaction studies with these medicinal products..

. Les mer om hotellet her.

Leiligheter Sotavento SSS+


Romslige leiligheter i moderne design
Sotavento ligger på Torrenovahøyden og er et leilighetshotell med chic og minimalistisk design. Stranden, barene og klubbene i Magaluf ligger bare noen minutter gange unna. Vil du shoppe eller ha flere restauranter og utesteder å velge mellom, er det ikke langt til storbyen Palma. Den sentrale beliggenheten gjør at hotellet i høysesong er populært blant ungdommer, noe som skaper en livlig og iblant høylytt atmosfære.

Fra utsiden skiller ikke Sotavento seg spesielt fra andre hoteller, men når du kommer inn i resepsjonen omgis du av kul kunst, funky lyssetting og trendy, hvite lærpuffer. Hotellets lounge er et trivelig samlingspunkt der gjestene treffes for en drink før det er tid for å gå ut. Stemningen blir ekstra høy de kveldene en DJ står for musikkmixen.

Bassengområdet har solsenger og parasoller, jacuzzi, trimrom og bassengbar med snacks. Biljard, bordtennis og spillehall. Det arrangeres grillfest noen kvelder i uken. Les mer om hotellet her.

Leiligheter Sol Lunamar SSSSentral beliggenhet nær fornøyelseslivet
Sol Lunamar er et populært leilighetshotell med en av Palma Novas beste beliggenheter. Her bor du nær både shopping, fornøyelsesliv og Son Matias-stranden med flere vannaktivieteter

influence the individual patient’s selection of therapy.for 5 days), produced a 182% increase in sildenafil systemic exposure after a 100 mg single dose, without any associated hemodynamic changes. sildenafil 100mg.

.

Ved Sol Lunamars lyse og luftige bassengområde kan du ta livet med ro i en soleng, ta noe avkjølende i baren eller spille biljard og bordtennis. I høysesongen preges Sol Lunamar av en livlig og ungdommelig atmosfære og partyferie. Les mer om hotellet her.

Leiligheter Roc Portonova SSS


Vakker utsikt over yachthavnen
Roc Portonova har en meget fin beliggenhet i den eldre og roligere delen av Palma Nova. Her bor du ved strandpromenaden med utsikt over en liten yachthavn. De romslige leilighetene på Roc Portonova varierer i stil og innredning.

Området bak hotellet innbyr til spaserturer, terrenget er passe kupert og med en duft av pinjetrær. Hotellet har et trivelig bassengområde med solmøbler og en snackbar som serverer enkle retter samt oppholdsrom med tv og frokostrom. Les mer om hotellet her.

Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker