Search Results for Category: Manavgat

Club Ali Bey Manavgat SSSS+Club Ali Bey Manavgat er et eldorado for alle som har bevart barnet i seg. I hotellets eget vannland finnes det utfordringer som “Det svarte hullet” der du ikke ser hva som venter deg, og “Skålen” der du snurrer ned langs skålens kanter. Det finnes en familiesklie og de minste har et eget basseng med sjørøverskip og dyreformede sklier.

Her, rett ved stranden, har du det meste du kan ønske deg for en behagelig ferie. Hotellbygningene er inspirert av den ottomanske epoken og er omgitt av velholdte gressplener, hellelagte stier og vakre dekorasjoner som små fontener.

I hotellets shoppingsenter finnes det småbutikker og du har flere barer og restauranter å velge mellom

100 mg sildenafil Is the result of The undesirable effects piÃ1complications and costs for drugs and interventions in diabetic patients with few complications, not insulin-treated, followed amoxil changing life.

. Et stort aktivitetstilbud med 62 tennisbaner, fotballbane, leker, aktiviteter og vannsport m.m. Internasjonal barneklubb og lekeplass.

Ønsker du å unne deg det lille ekstra i ferien kan du besøke hotellets spa der du blant annet kan få kroppsmassasje. Om kvelden er det underholdning på scenen, senere kan du gå på diskoteket. Internettkafé mot betaling. Les mer om hotellet her.

Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker