Leiligheter Elisa SSS
Bo i et rolig kanalområde
Elisa ligger i et stille grøntområde, i gåavstand til stranden og naturparken S’Albufeira samt til den nyere delen av Alcúdia med shopping og restauranter. Kun noen få minutters gange til stranden.

Hotellet har et mindre bassengområde og fasiliteter som kafé, bordtennis, internettilgang samt lekeplass. Kveldsunderholdning en gang i blant.

Elisa har velutstyrte leiligheter med balkong eller markterasse
.

Frokostbuffé eller halvpensjon med middagsbuffé kan bestilles som tillegg. Les mer om hotellet her

.

3 comments to “Leiligheter Elisa SSS”

 1. eljos says:

  Vi har bodd der, på eliza, og vi trivdes veldig godt. Jeg skal snart legge ut reisebrevet om den turen på min reiseblogg.
  Men hva slags bloggside er dette? Ser nesten ut som om det er Startour som har kastet seg inn i bloggverdenen, og ikke noen private?

 2. admin says:

  Det er ikke noen tilknytning mellom denne bloggen og Star Tour, men bloggen er nystartet og jeg har en del innhold som skal inn og startet med Startour sine reiser.

  Flott reisebrev fra Mallorca. Jeg bodde på et hotell, ferielandsby et par hundre meter i fra Elisa i fjor sommer og kjenner meg igjen både i beskrivelsen av Mallorca og i noen av bildene. Han mannen som sitter å fisker husker vi godt. Driver å leter gjennom bildene vi tok for å se om vi også har tatt bilde av han.

Leave a reply


Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

 • Blogroll

 • eXTReMe Tracker