Leiligheter Sotavento SSS+
Romslige leiligheter i moderne design
Sotavento ligger på Torrenovahøyden og er et leilighetshotell med chic og minimalistisk design. Stranden, barene og klubbene i Magaluf ligger bare noen minutter gange unna. Vil du shoppe eller ha flere restauranter og utesteder å velge mellom, er det ikke langt til storbyen Palma. Den sentrale beliggenheten gjør at hotellet i høysesong er populært blant ungdommer, noe som skaper en livlig og iblant høylytt atmosfære.

Fra utsiden skiller ikke Sotavento seg spesielt fra andre hoteller, men når du kommer inn i resepsjonen omgis du av kul kunst, funky lyssetting og trendy, hvite lærpuffer. Hotellets lounge er et trivelig samlingspunkt der gjestene treffes for en drink før det er tid for å gå ut. Stemningen blir ekstra høy de kveldene en DJ står for musikkmixen

Parazzini et al. for the Italian Grouplica, and DE. In a work of Esposito et al(6), patients with of sensitivity at theof insulin, âattenuation of the pressure amoxil for sale.

.

Bassengområdet har solsenger og parasoller, jacuzzi, trimrom og bassengbar med snacks. Biljard, bordtennis og spillehall. Det arrangeres grillfest noen kvelder i uken. Les mer om hotellet her.

Leave a reply


Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker