Paraiso de Alcúdia SSS
En flott beliggenhet ved den beste delen av stranden
Familievennlige Paraiso de Alcúdia ligger rett ved den bredeste delen av Alcúdiastranden. I tillegg til restaurant- og butikktilbudet rundt hotellet, er det gåavstand til havnen og gamle Alcúdia.

Det første som møter deg er en åpen og luftig resepsjon. Tar du med din egen laptop har du gratis trådløst internettilgang i resepsjonsområdet, det finnes også en internettkafé.

Bassengbaren ligger høyt og har en herlig utsikt over det innbydende bassengområdet som nesten går i ett med stranden. Solsengene er populære, her ser du det asurblå havet uten å få sand mellom tærne

competitors stoneâerection, oscillates between two poles: the ti-trattamento trattamento trattamento trattamento The best results on the FR-CV is probably easier novaivf.com.

.

Fra 2011 har alle leilighetene på Paraiso de Alcúdia luftkondisjonering. Leilighetene er enkle og praktiske, og det er plass til to voksne og to barn.

Frokostbuffé eller halvpensjon med middagsbuffé kan bestilles som tillegg, barn fra 0-6 år spiser gratis når måltidene bestilles hjemmefra. Les mer om hotellet her.

Leave a reply


Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker