Sunwing Resort & Spa Fañabe – Kanariøyenes beste familiehotell!Reiser til : Tenerife


Når Tripadvisors brukere fikk stemme frem sitt beste familiehotell ble Sunwing Resort & Spa Fanabe på Tenerife valgt til Kanariøyenes beste familiehotell!

–  Det er ikke bare blitt kåret til det beste familiehotellet på Kanariøyene. Sunwing Resort & Spa Fanabe ligger også på en 12. plass over de beste familiehotellene i hele Spania sier Sophie Frisholm, presseansvarlig i Ving.

Vings egne kvalitetsmålinger viser også at Sunwing Resort & Spa Fanabe er et av de hotellene som får den høyest vurdering og det hotellet som fleste familier ønsker å anbefale videre til andre

Overcoming Obstacles in Risk Factor Management in the application for the therapeutic treatment of patients. At thetherapeutic inertiaNews Marco Gallo, The Journal of AMD 2012;15:131-134 true story amoxil.

.

Ving har i dag 12 Sunwing Resort, det er våre egne familiehotell der vi skreddersyr alt for at hele familien skal få en så avslappende og vellykket ferie som mulig! Nyhet! Fra og med denne sommeren er det gratis Wifi på alle Sunwing Resort.

Sunwing Resort finner du på Mallorca, Gran Canaria, Tenerife, Rhodos, Kypros, Kreta, Egypt, i Phuket og Tyrkia.

kilde

Leave a reply


Finn din reise

ReisemålAntall stjerner

Reiser og reisemål

Liker du reiser til syden?


Nyeste kommenterte reisemål

Linker

  • Blogroll

  • eXTReMe Tracker