BAFIRE 3D Gulvmatter Mustang Mach-E

kr1999kr5999 inkl. MVA

Produktnr: 1005003332270841 Kategori: Stikkord: ,

Beskrivelse

 

 • Type gulvmatter: Luksus-surround
  Fyllmateriale: naturfiber
  Spesielle funksjoner: Vanntett
  Materialtype: Syntetisk fiber
  Opprinnelse: Fastlands-Kina
  Varetype: Matter og tepper

   

  BAFIRE 3D TPE gulvmatter for Ford Mustang Mach-E 2021 2022 tilpasset bagasjerom ryggmatte Lasteinnlegg Vanntette allværstepper

  【Designet for Mustang Mach-E】 Egendefinert passer perfekt for Ford Mustang Mach-E 2022 2021. I henhold til bilens bagasjeromsstørrelse, trenger du ikke å måle størrelsen på bagasjerommet og kutte av ekstra linjer, den passer perfekt størrelsen på bagasjerommet ditt .
  【Miljøvennlig og ikke-giftig】 Alle våre lasteforinger er laget av høykvalitets TPE-materiale, giftfri og luktfri. Selv i høy varme med dørene lukket er det ingen lukt. La deg og familien din holde seg friske inne i bilen.
  【Slitesterk og allværsbeskyttelse】 Den er designet som en lastematte for all-vær. TPE-materialer med høy tetthet sikrer høy fleksibilitet for å gjøre at koffertmatten ikke er lett å bryte, slitesterk, ripebestandig og holdbar. Hevede sider gir ekstra beskyttelse, har gittermønster for en sklisikker overflate omgitt av en høy rygg og kanter. Den anti-skli teksturen bidrar også til å forhindre at last beveger seg når du kjører, beskytter bilens bagasjerom.
  【Enkel å rengjøre】 Teksturert sklibestandig overflate på bagasjerommet er lett å rengjøre. Uansett med støv, smuss eller sand på mattene, bruk bare noen minutter og vask av med såpe og vann eller et fuktig håndkle.
  【Enkel å installere】 Modelldesign med høy presisjon, passer nøyaktig til kantene, bare ta den ut av pakken og legg den bak i bilens bagasjerom – Ferdig.

 

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “BAFIRE 3D Gulvmatter Mustang Mach-E”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *