Ballbag

kr179kr199 inkl. MVA

Produktnummer: T9XNA39NKL4G Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Denne sportsbagen med trekkstreng er den ultimate løsningen for oppbevaring av sportsballer og utstyr. Den er designet med brukervennlighet i tankene og har en justerbar skulderrem, noe som gjør det enklere enn noensinne å bære den med seg. Den store kapasiteten gjør det mulig å ta med flere sportsballer som fotballer og basketballer, og sørger for at du har alt du trenger for spillet ditt.

Kvalitetsmateriale: Laget av slitesterk mesh-stoff med solid bæreevne, som sikrer langvarig bruk. Mesh-bagen er den ultimative løsningen for alle dine behov for oppbevaring av sportsballer.

Design med glidelåslomme: Bagen har en glidelåslomme, som gjør det mulig å oppbevare øretelefoner, kabler, nøkler, håndklær, fløyter, tidtakere og annet tilbehør.

Skulderrem: I motsetning til lignende produkter, er vår trekkstreng-meshbag designet med en justerbar skulderrem for enkel bæring og bruk.

Mange bruksområder: Enten du skal til stranden, organisere arrangementer eller bare skal bade, er denne bagen perfekt for å transportere alt ditt sportsutstyr.

Beskrivelse:

Vår meshbag med stor kapasitet er den ultimate løsningen for alle dine behov for oppbevaring av sportsballer. Designet med praktisk bruk i tankene, er bagen utstyrt med en skulderrem som gjør det enkelt å bære den med seg. Den store kapasiteten gjør det mulig å oppbevare flere sportsballer, som fotballer og basketballer, slik at du har alt du trenger for spillet ditt. Laget av høykvalitets mesh-stoff, er denne bagen ikke bare sterk og holdbar, men gir også utmerket ventilasjon for sportsballene dine. Den solide bærekapasiteten sørger for at du kan bære alle ballene dine uten bekymringer. Men det er ikke alt. Vår ballbag har også en glidelåslomme foran, perfekt for oppbevaring av nøkler, håndklær, fløyter, tidtakere og annet tilbehør. Skaff deg din store kapasitetsballbag i dag og opplev den praktiske og holdbare bruken den tilbyr.

Produktinformasjon:

  • Produktnavn: Sports Ball Bag (Sportsbag for baller)
  • Materiale: Mesh-stoff
  • Funksjoner: Stor kapasitet, Solid bæreevne, Langvarig
  • Størrelsesdetaljer:

    • S, L: 61 cm x 91 cm (ca.)
    • L, L: 75 cm x 101 cm (ca.)

Pakken inneholder:

1 x Sports Ball Bag (Sportsbag for baller)

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.17 kg
Dimensjoner 8 × 8 × 1 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Ballbag”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *